Alla inlägg den 7 januari 2009

Av ac l - 7 januari 2009 08:34

På kvällen skulle CM, AC o K ut med B o M på middag. Vi åkte till Coco 51 alltid mysigt alltid trevligt alltid god mat. Här åts det så det stod härliga till, blandade thaiförrätter, K prawns och k tog en friterad banan o glass till dessert. Sedan var det dax för lite drinkar på taket på det fantastiska lilla hotellet The Dune. 5 rum bara och en takterass med utsikt över stad och hav. Där tog vi apple caprinoskas, mojitos, bellinis, kir royale, mango marguerita mm. Allt jättegott och stället jättebra!

Sedan snabbt i säng för imorgon väntar golfen för somliga i gänget.

God natt!

Av ac l - 7 januari 2009 08:13

Efter vår låååååååånga resa hem från Kao Lak är vi i huset igen. Idag ska vi som beställt kläder hos skräddaren åka för provning. Vi åker till Thai Silk Village där de visar hur sidentygerna tillverkas från silkesmask till färdigt vävt tyg. Där finns också stans bästa skrädare Mike Taylor. P o U har beställd 4 skjortor var, Mommo två blusar och AC en klänning och två sjalar. Allt ser jättebra ut och vi ska tillbaka imorgon och prova för sista gången. Tror det blir bra denna gång faktiskt! Sedan var det dax att handla mat men innan fick vi stärka oss med lite Hägen Das glass. Skitgod och bara nyttig!

Sedan hem igen för lunch och sedan var det dax för AC: salong att öppna.


A, CM och Faffa fick snabba klipp i trädgården med trimmern Faffa hde med sig. Alla blev jättenöjda och AC fick beröm. Kul!


Ikväll ska AC, CM och K ut och äta med B och M som kommit hit för några dagar sedan. Coco 51 blir det! De andra ska på italiensk restaurang och äta gott. Imorgon är det golf så det ska väl inte bli för sent.

Ovido - Quiz & Flashcards