Alla inlägg under december 2008

Av ac l - 24 december 2008 06:28

När klockan blev 12 på dagen var det dags för julklappsutdelning och champagneskål. Vi fick bl a trisslotter att UB o U och ett jättekul spel Bezzerwizzer av K o P. Barnen fick det de önskat sig mest - nya mobiler med alla finesser. Sedan hade barnen också handlat julklappar till alla på Night market till stor succe för alla fick en jättefin klapp av dem, smycken, tröjor, sidenkalsonger, sjal mm.


På kvällen bar vi ut matbordet ut på terassen och åt en fantasistk thaimiddag från vår favoritrestaurang. De levererade hem allt i en Tuk Tuk. Gick hur bra som helst.

Av ac l - 24 december 2008 05:51

Jingle bells jingle bells...Äntligen julafton!

Morgonen inleddes med gemensam frukost med papaya, mango, annanas och annat gott. Liten julklappsutdelning och gemensam fotografering för en jul hälsning. GOD JUL!


Klockan 12 är det dax att korka upp julchampagnen och sedan bär det av ner till stranden för jul dopp och jullunch.

Av ac l - 23 december 2008 05:47

Idag hade alla en slödag vid poolen. Vissa i solen andra på terassen i skuggan. Sjuklingen P är något bättre och får pyssel av K.


Kvällen tillbringades på den bästa Italienska restaurangen Lo Stivale! Vi åt anti pasto, pasta och pizza så det sprutade ur öronen och magen stod i sju hörn.

Avslutning med prutning och sista inköp på Night market. Godnatt!

Av ac l - 22 december 2008 11:28

Efter några dagar med avkoppling och vila och lite golf är det nu dax att ta tag i bloggen igen. Denna gång på resa med hela närmaste släkten i Thailand.


Denna dag började med god frukost sedan väntade storhandling i mataffären. Här ser vi Mormor och Farmor o K in action! Sedan väntade en skön dag vid poolen efter god och välförtjänt lunch hemma. Alla badade i olika omgångar och CM fick ett stort löv på huvudet. UB njöt av solen och U badade i jacuzzin CM o AC håller sällskap. P o K sitter i soffan och myser.


P är tyvärr jätteförkyld och K är hemma med honom ikväll. Vi andra ska på Nightmarket och shoppa och äta.

Av ac l - 22 december 2008 07:42

På kvällen åkte vi med A och C in till stan' och Night Market. Vi åt jättegoda King prawns grillade med vitlök och Morning Glory. Bara namnaet! Jättegoda gröna spenatliknande blad och stjälkar som lagas i soya med chili och vitlök. Chili och vitlök tror jag är det kryddor som används mest här.

God natt!


Ovido - Quiz & Flashcards